Blog

  Avion Un avion in vis indica ce vei infrange obstacolele din calea ta si ca te vei ridica la un nivel social sau profesional superior. Anorexie Visul despre faptul ca ai avea anorexie reprezinta incapacitatea ta de a te accepta asa cum esti sau lipsa ebuie sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa accepti felul in care est vis simbolizeaza cautarea perfectiunii. Culoarea maro denotă sociabilitate, simț practic, armonie familială, confort fizic, conservatorism și o viziune materialistă despre lume. Ea indica o faza de tranzitie in viata. Visul se poate referi si la un avort prin care ai trecut, fiind o modalitate a inconstientului de a te vindeca de trauma si de a te conduce catre autoacceptare. Arc si sageata Un simbol reprezentand combinatia dintre energia masculina si cea feminina. Antilopa Visul unei antilope simbolizeaza ca ambitiile tale inalte vor fi realizate cu un mare consum de i ajunge la o subita imbunatatire a starii tale financiare. Într-o interpretare alternativă, griul semnifică lipsa de atașament, lipsa de claritate, "o zonă gri adică negare mentală a emoțiilor și sentimentelor.

  Webcam langrune dielsdorf

  Dintr-un alt punct de vedere, o arma este un simbol al penisului si a dorintei sexuale tfel, arma poate insemna putere sau impotenta, in functie de felul in care functioneaza aceasta. Anihilare, a anihila - Visul despre o anihilare marturiste despre incercarea ta de a nega ceva din viata. Poate ca esti ezitanta in a urma o anumita cale in viata. Atic Visul unui atic reprezinta amintiri ascunse sau ganduri reprimate care incep sa iasa la icul este si un simbol al mintii si spiritualitatii tale, a conexiunii cu sinele tau cel mai inalt. Coborarea cu un ascensor reprezinta faptul ca esti adus cu picioarele pe pamant.De asemenea, semnifica un esec sau nenoroc.

  bucal si la nivel vaginal) si imi consuma toata energia la propriu( sunt obosita si nu am energie pt invatat) si nu stiu ce sa ii fac pentru ca nu vreau sa iau antibiotice. De Craciun in Valea Jiului, unde de obicei era atita funingine ca nu puteai sa ai o camasa sau o bluza alba pe tine si sa o pastrezi curata pentru citeva ore, Dumnezeu lasa ca un strat alb. Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi articole. Ohhspatz rawial (III) Olivia Steer Dictionar de vise Semnificatia si interpretarea viselor Acest vis pare saitipromita ceva, sa fie o fagaduinta adresata numai tie, pe care altii nu au cum sa o inteleaga. Nu te lua dupa cei din preajma ta intr-o decizie importanta, ci orienteazatenmai dupa ce iti spune fiinta ta interioara. Oricum nainte de a vedea ce semnificație poartă culorile apărute n vise, ar trebui să iei n considerare ce anume reprezintă pentru tine și cu ce asociezi din perspectiva personală o anumită culoare.


  A visa ca o arma nu mai functioneaza indica faptul ca te simti slab/slabit intr-o anumita situatie. Esti incarcat de stres si incordare ebuie sa iti acorzi niste pauze mai lungi, de relaxare intre activitatile legate de rezolvarea diverselor probleme. Visul in care te alaturi unei armate, sugereaza sentimentul tau de mti ca nimeni nu este pe potriva. Argintul semnifica, de asemenea, liniste sufleteasca si incredere constientizata. Cand te visezi atins, acest lucru reprezinta interioritatea ta si/sau relatia ta cu o anumita persoana. Ascutire, a ascuti Cand te vezi in vis ascutind un obiect, ti se sugereaza ca trebuie sa fii mai flexibil in gandire. Într-o interpretare alternativă, această culoare implică imaturitatea sau anything is possible schwytz slăbiciunea, mai ales atunci când este vorba despre iubire. Visul in care un animal impaiat te sufoca indica faptul ca ceva care intial era o sursa de comfort emotional a ajuns sa iti produca mult stres. Anulare Visul despre o anulare marturiste despre incercarea ta de a nega ceva anume. Daca vezi o asistenta in vis, inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, sau ca este necesar sa iti iei o mica vacanta pentru a te vindeca, fie rencontre au telephone mechelen fizic, fie mental sau spiritual. Într-o interpretare diferită, roșul visat poate indică o lipsă de energie. Un animal pe care l-ai avut in copilarie semnifica dorinta ta de a te reintoarce in acea perioada lipsita de u, o situatie prezenta prezinta similaritati cu una trecuta si ti se ofera in acest fel o cale de rezolvare sau abordare a acesteia. Daca esti infometat sau insetat in vis, aceasta simbolizeaza dorinta si excitare sexuala. Ea trebuie sa aiba grija catre cine isi indreapta afectiunea. Armata Cand vezi in vis o armata, inseamna ca o forta supradimensionata actioneaza impotriva. A visa ca esti implicat intr-un accident de autobuz semnifica faptul ca te vei gasi intr-o situatie tuatia ta finanaciara va avea de suferit, lucru care te va frustra site de rencontre pour lirtin beveren in mod dureros. Roșul are o conotație profund emoțională și spirituală. Visul in care salvezi viata unui animal sugereaza ca iti identifici cu succes anumite emotii sau trasaturi reprezentate de animalul est vis poate indica, de asemenea, sentimente de inadecvare sau faptul de a fi coplesit de ceva. Poate ca treci printr-o stare spirituala inalta, prin care poti deveni mult mai constient asupra anumitor realitati sau te regasesti intr-o mai mare libertate spirituala. Poate că te simți obosit sau într-o stare de letargie. Aprilie Visul despre luna aprilie semnifica venituri si placeri care iti sunt rezervate in viitor.


  Sexe entre fille vidéo de sexe de massage

  Autostrada Un vis in care esti pe o autostrada iti indica starea ta de eliberare, libertatea de care te bucuri in prezent. Purpuriul din vise Purpuriul reprezintă bunătatea și compasiunea. Pe de alta parte, acest vis poate indica ca exista anumite probleme care trebuie sa fie aduse la lumina. Te simti vulnerabil, stresat si lipsit de todata, te poti confrunta cu schimbari in viata ta sul asupra unui atac iti ofera o cale de a te confrunta cu situatii pe care le eviti in starea de veghe. Culoarea castanie simbolizează curajul, eroismul, vitejia și puterea. Avort- A visa ca ai un avort, semnifica ca iti blochezi si iti impiedici dezvoltarea. Arsita Cand visezi o arsita, aceasta semnifica un sentiment de rusine sau de jena.